1. Susu segar 165ml, yis mauripan 11gm, kacau sebati.
2. Tepung roti 290gm (tepung protein tinggi), bread improver 1/2 sudu besar, gula kastor 2 sudu besar, butter 35gm, gaul sebati.
3. Satukan campuran yis tadi, bersama 1 biji telur, gaul sebati.
4. Uli sehingga doh elastik. Guna mixer pun boler.
5. Perapkan doh selama 30 minit.
6. Bentukkan doh - Masukkan salted butter cube dalam setiap doh, bulatkan doh tu.
7. Perapkan lagi.
Mangkuk lain:
1. Unsalted butter 50gm, gula kastor 50 gm, pukul hingga kembang. (5 minit sampai dia ringan)
2. Masukkan telur 1 biji, mix/whisk sebati lagi.
3. Instant coffee 1 paket bancuh dengan air panas.
4. Masukkan tepung serbaguna (all purpose flour) 50gm dlm adunan tadi dan mix sebati, kemudian baru masukkan bancuhan kopi tadi dan mix sebati lagi.
5. Masukkan dalam piping bag atau plastik, paipkan atas doh bulat tadi.
Bakar 160C selama 20 minit.